Richmond House by Newline Design

Richmond House by Newline Design

Newline Design have completed a contemporary addition to a family home, located in Richmond, a suburb of Melbourne, Australia.

[toggle title=»From the designer»]..

The original terrace home chosen was actually next door.

The one I convinced the client to buy was all about – “blue sky”.

On a corner allotment with typical multiple additions, the task was to create a new family home with work, living and play areas and to facilitate art.

The addition needed to respect the location and the original structure but also had to introduce new areas, which would be far more fluid and flexible than the traditional period stock would normally allow.

Opening walls and creating vistas internally, making connections from kitchen to living to dining to study, all to connect to the outside, was critical.

A basement cellar and retreat connected the outside via an expansive portal view into the pool and blue sky beyond.

A second storey addition needed to house sleeping and amenities.

Both ensuite and bathroom view a light court insertion clad in red glass.

The lightcourt acts as the pinch point where the friction between old and new is released. It acts as relief , a point where you can appreciate the original fabric and understand that to live on, it needs new life which comes by way of the new extension.

The pool and garden were integral to all – but everywhere “blue sky”.

Richmond is lavish, open, warm, calm, intelligent and serene.

.[/toggle][toggle title=»От дизайнера «].

Оригинальный терраса дома был выбран на самом деле рядом.

Один я убедил клиента, чтобы купить все о — «Синее небо».

На углу выделения с типичными нескольких дополнений, задача в том, чтобы создать новый семейный дом с работы, жизни и игровые площадки и облегчить искусством.

Добавление нужно уважать расположение и оригинальную структуру, но и пришлось ввести новые территории, которые были бы гораздо больше жидкости и гибким, чем традиционный период акции, как правило, позволяют.

Открытие стены и создания перспективы внутри, что делает соединения из кухни к жизни в столовой, чтобы учиться, все для подключения к внешней стороне, было критическим.

Подвала и отступление связано с внешней помощью экспансивной зрения портала в бассейн и голубое небо за ее пределами.

Второй этаж дополнение нужно дома спать и туалетными принадлежностями.

И ванная и санузел просмотра света вставку суда, одетые в красное стекло.

Lightcourt выступает в качестве точки пинча, где трение между старыми и новыми освобожден. Она выступает в качестве помощи, пункт, где вы можете оценить оригинальную ткань и понимаю, что жить дальше, он нуждается в новой жизни, которая приходит в виде нового расширения.

Бассейн и сад были неотъемлемой частью всех — но везде «голубое небо».

Richmond щедр, открытый, теплый, спокойный, умный и спокойный.

.[/toggle]

Categories: Ванные, Дизайн

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*