Виста Дом APOLLO Architects & Associates

Виста Дом APOLLO Architects & Associates

[toggle title=»From the architects»].

The clients were a husband-and-wife couple. He works as the director of an advertising agency, while she works in the food business. The couple purchased a plot of land that faces the cliff of a plateau and commissioned us to build a wooden three-storey residence for themselves and their child.

In order to make the most of the magnificent view overlooking the north side of the plot, we decided to activate the latent potential of the location by installing panoramic windows inside the house that would give the residents an unobstructed view of the scenic surroundings.

The first floor was compactly outfitted with a small, Japanese style straw-matted bedroom, as well as a bathroom and dressing area with an attached terrace. Each of these spaces commanded a handsome view of the landscape outside.

The second storey was configured as a single, open room with an attached roof balcony. Bookshelves were also installed on the structural walls, while a table at the edge of the dining area provides a comfortable space for reading, creating a library-like atmosphere. In addition, we made an effort to emphasize the impression of diving downwards that results from the height difference between the dining room and the living area.

The child’s room and a large outdoor living space are located on the third floor, which also offers the residents a full, untrammeled view of the beautiful landscape surrounding the house.

Although the scenery visible from the terraces located on each floor is identical, the varied character of each space ensures that a different impression of this single landscape is created each time.

In addition to a car-sized parking space, the entrance to the house also includes a built-in bike garage for the owner’s beloved Ducati motorbike that offers ample room for maintenance and cleaning work to be carried out.

Standing at the foot of the slope and looking up at this sleek, white mass that seems to float on top of the hill, the viewer is struck by this symbolic, monumental presence – an impression that contrasts sharply with the closed appearance presented by the front entrance.

The spatial character of this house, which embodies elements that are both mundane and extraordinary, demonstrates the wealth of possibilities that can be realized in urban residential architecture.

..[/toggle][toggle title=»От архитекторов»].

Клиенты были муж-и-жена пара. Он работает в качестве директора рекламного агентства, в то время как она работает в пищевой промышленности. Супруги приобрели участок земли, который стоит перед скалы плато и поручил нам построить деревянный трехэтажный жительства для себя и своего ребенка.

Для того, чтобы большая часть великолепным видом с видом на северную сторону участка, мы решили включить скрытый потенциал местоположения путем установки панорамные окна в доме, что бы дать возможность жителям беспрепятственный вид на живописные окрестности.

Первый этаж был компактно оснащен небольшим, в японском стиле соломенного спутанные спальня, а также ванная комната и гардеробная с прикрепленным террасе.Каждый из этих пространств командовал красивый вид на пейзаж за.

Второй этаж был выполнен в виде единой, открытой комнате с прикрепленным балконом на крыше. Книжные полки были также установлены на несущих стен, а стол на краю столовой обеспечивает комфортное пространство для чтения, создания библиотеки, как атмосфера. Кроме того, мы приложили усилие, чтобы подчеркнуть впечатление дайвинга вниз, что приводит от разности высот между столовой и гостиной.

Комната ребенка и большой открытый жилплощадь расположены на третьем этаже, который также предлагает жителям полный, беспрепятственный вид на красивый пейзаж вокруг дома.

Хотя декорации видны с террасы, расположенные на каждом этаже идентично, разнообразный характер каждого пространства гарантирует, что другое впечатление от этой одной пейзаж создается каждый раз.

В дополнение к автомобильной размера парковки, вход в дом, также включает в себя встроенный в мотоцикл гараж для любимого Ducati мотоцикл владельца, который предлагает достаточно места для обслуживания и чистки будет осуществляться.

Стоя у подножия склона и, глядя на этот холеный, белой массы, которая, кажется, плавают на вершине холма, зритель поражен этой символической, монументальной наличии — впечатление, что резко контрастирует с закрытой появления представленной перед вход.

Пространственная характер этого дома, который воплощает элементы, которые и мирское и экстраординарное, демонстрирует богатство возможностей, которые могут быть реализованы в городской жилой архитектуры.

..[/toggle]

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*